A legújabb mozifilmek egyenesen a FILMIO-ra érkeznek

2021.12.07.
A legújabb magyar filmek a mozik után először a FILMIO-n láthatók, köztük az olimpiai bajnok, kardvívó fenomén Szilágyi Áronról szóló EGY MINDENKIÉRT, Füst Milán világhírű regényének feldolgozása, A FELESÉGEM TÖRTÉNETE. Szívmelengető romkomokból sem lesz hiány, érkezik a BECSÚSZÓ SZERELEM és az ÍGY VAGY TÖKÉLETES.

Most már otthonról, akár a kanapéról is élvezhetjük a friss magyar mozifilmeket a FILMIO-nak köszönhetően kiváló minőségben, online. A havi előfizetés mellett elérhető szolgáltatás filmenkénti kölcsönzést is lehetővé tesz, és az újdonságok folyamatosan érkeznek.  

Már látható a mesés sci-fi dramedy, az ŰRPIKNIK, melyben Badits Ákos rendező egy űrlény szemén keresztül mutatja meg a budapesti éjszakát, az őrületes bonyodalmakba Zalatnay Sarolta és Árpa Attila is beszáll.
Már nézhető a FILMIO-n a Nagy Viktor Oszkár rendezésében készült BECSÚSZÓ SZERELEM is, mely az elkötelezett focidrukkerek világában játszódik, főhőse egy meghasonlott ultra Ötvös András fergeteges alakításában, akit egy roma lánnyal hoz össze a sors.
Az olimpiai bajnok kardvívó fenoménról, Szilágyi Áronról szóló dokumentumfilm, az EGY MINDENKIÉRT is nézhető online. Muhi András Pires alkotása egy kivételes film, hiszen a sport- és filmtörténetben még nem volt arra példa, hogy egy teljes ötkarikás cikluson keresztül végig követhessünk egy élsportolót.  

 

Varsics Péter első mozifilmje, az ÍGY VAGY TÖKÉLETES csak a FILMIO-n lesz látható december 23-tól. A reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes világában játszódó romantikus vígjáték főszerepeiben Fekete Ernő és Béres Márta brillírozik.  

Januárban lesz elérhető a TERMÉSZETES FÉNY, melynek főhősei a második világháborúban szolgálatot teljesítő katonák. Nagy Dénes filmje a Berlinalén elnyerte a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat, világszerte méltatták, és az Európai Filmakadémia Ágh Mártonnak ítélte a legjobb látványtervező díját.  

Elsőként a FILMIO-n lesz látható a szenvedély labirintusába invitáló Füst Milán regény feldolgozás, A FELESÉGEM TÖRTÉNETE, mely a férfi-nő kapcsolat feloldhatatlan ellentmondásai körül forog az Oscar-jelölt Enyedi Ildikó rendezésében. Kis Hajni felemelő és szívszorító apa-lánya kapcsolatról szóló KÜLÖN FALKA című mozifilmes debütálása is csupán egy kattintásra lesz a FILMIO-n.  

Így vagy tökéletes (Fotó: Filmpositive)

Februárban érkezik a FILMIO-ra 2021 egyik legnagyobb mozifilm sikere, a bűvös 100 000 ezres nézőszámot meghaladó Herendi Gábor-film, a TOXIKOMA. A Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló film főszerepeit Molnár Áron és Bányai Kelemen Barna játsszák.  

A Nemzeti Filmintézet által tavaly indított platform, a FILMIO, egyedülálló kínálattal várja a nézőket. Napjaink elvárásaihoz igazodva kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is. A hiánypótló kínálat hétről hétre új alkotásokkal bővül. Jelenleg mintegy 400 magyar film közül válogathatnak az online filmfogyasztók a FILMIO-n, mely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető.  

Bővebben: https://filmio.hu